Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhář Lukáš Macháček nemá rád barvy, nejen co se týká oblečení, ale také tetování. Pod hedvábnou košilí ukázal, že má potetované celé ruce.

"Mám potetované obě ruce i nohy, a to hodně. Nemám potetovaná záda a trup, ale mám potetovaný i zadek. Mám tam velkou pivoňku," prozradil Super.cz Macháček a vysvětlil motiv tetování. "Miluju květy, pivoňky, proto jsou taky dnes tady ve vázách. V tetování nesnáším barvy, takže je černobílá. Začíná u kolene a jde až k hýždím," prozradil Macháček na své módní přehlídce plné černých modelů.

Proč nevsadil na barvy? "Stejně všichni tu černou chcete, co pořád vymýšlíte? Já miluju černou barvu, dark věci, proto se jimi prezentuju. Ale ušiju cokoli i v jiné barvě," usmívá se.

Jaký trend si myslí, že bude převládat v Karlových Varech na filmovém festivalu? "Teď si myslím, že všichni přijdou v síťce, trendy barva je fialová, ale to je až na zimu. To si myslím, že se nepromítne ve Varech," dodal Macháček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám