Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italský politický matador Silvio Berlusconi (†86) byl kvůli svému bouřlivému soukromému životu hojně propírán nejen italským bulvárem. Berlusconi byl celkem dvakrát ženatý. Jeho druhá manželka herečka Veronica Lario byla o dvacet let mladší než bývalý italský premiér. Po dvaceti letech manželství se ale s Berlusconim v roce 2014 rozvedla, protože už nedokázala tolerovat jeho sexuální aféry. Ona sama ostatně jako důvod rozvodu označila manželovu posedlost ženami. A tu měl italský politik opravdu velkou.

Berlusconi nechvalně proslul pořádáním bujarých večírků známých jako bunga bunga, kde mělo docházet k sexuálním orgiím. To by ještě nebylo tak strašné, pokud by Berlusconi nebyl obviněn ze sexu s nezletilou marockou zpěvačkou Karimou El Mahroug, které se říkalo Ruby Rubacuori (v překladu zlodějka srdcí). Ze všech sexuálních a korupčních skandálů se mu ale pokaždé podařilo vyklouznout a nikdy nenastoupil do vězení. Obžaloba přitom tvrdila, že Berlusconi vyplatil miliony eur, aby účastníci večírků svědčili v jeho prospěch. Ač byla řada žen obviněna z křivého svědectví, nakonec vyvázly také bez trestu.

Berlusconi svým milenkám neváhal nejen štědře platit, ale některé se díky jeho vlivu prosadily i v politice. Jednou z nich je bývalá modelka Mara Carfagna, která to v roce 2008 dotáhla až k ministerskému křeslu. Ženatý Berlusconi tehdy prohlásil, že kdyby byl svobodný, hned by si tuto ženu, jež se mimo jiné svlékala v pánských časopisech, vzal. Carfagna se stala ministryní pro rodinu. Do Evropského parlamentu se dostala také někdejší modelka Barbara Matera. Slabost měl ale také pro herečky a ženy, které se svlékaly pro pánské časopisy. Prohlédnout si je můžete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám