Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká kráska s japonskými kořeny Naomi Adachi je dobře známá nejen z přehlídkových mol. Už několik let ji nejmenší diváci pravidelně potkávají na obrazovkách dětské stanice Déčko a v roce 2021 si také prošla reality show Love Island.

Přestože byla po skončení spojována se soutěžícím Samem, jejich vztah nikdy nepřekonal hranici kamarádství a pověstná jiskra nepřeskočila. To až nyní. Půvabná modelka už se pár týdnů chlubí novým vztahem. A s partnerem se nyní objevila i ve společnosti.

„Je to naše druhá premiéra na společenské akci. Moc si to užíváme,“ svěřila se Super.cz modelka, kterou jsme potkali na premiéře filmu Transformers. Jejím novým partnerem je český profesionální skateboardista Maxim Habanec, se kterým má kráska naplánované už celé léto.

„Máme toho v plánu několik, už jsme spolu stihli pár cest. Pojedeme do Říma, kde má Max kvalifikační závody, a pak spolu pojedeme do Japonska, uvidím, zda nás v průběhu cesty ještě něco nenapadne,“ svěřila se Naomi Adachi, která vedle nového partnera jen září.

Reklama

Další články

Načítám