Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První akcí, kde se Daniela Písařovicová (45) a Ondřej Brzobohatý (41) společně objevili po kauze, kdy se řešila církevní anulace sňatku hudebníka s jeho exmanželkou Taťánou Kuchařovou (36), bylo setkání u příležitosti podpory nadace ALS na akci Prague City Swim.

Nadaci, která se snaží podpořit pacienty s amyotrofickou laterální sklerózou, smrtelným onemocněním, kterému mj. podlehl expremiér Stanislav Gross, podporují oba již roky. Daniela pravidelně moderuje koncerty pro nadaci, Ondřej na nich vystupuje. Ostatně i Daniela na nich asi dvakrát vystupovala i jako zpěvačka, i když se v této profesi dál nevidí.

"Zpívám si v koupelně nebo v autě, kde je skvělá akustika. A s Ondřejem jsme nazpívali soundtrack k filmu Slovo, který nebyl příliš medializovaný," upřesnila.

Daniela si oddechla, že už první stránky médií přestal plnit právě církevní rozvod a obsah žaloby jejího partnera a jeho bývalé manželky. Ale v žádném případě nelituje toho, že sama poskytla rozhovor, kde se ho zastala. "Myslím si, že bylo dobře, že jsem se vyjádřila. Do té doby jsem se nevyjadřovala, ale teď jsem měla pocit, že se mám postavit za svého partnera. Přijde mi to normální a tím moje veškeré mediální vyjádření končí," uvedla s tím, že další věci už se odehrávají za zavřenými dveřmi soudních sítí.

Pár už se těší na léto. "Chystáme se na dovolenou. Ale potom, protože se v Hudebním divadle v Karlíně začne zkoušet muzikál Anděl Páně, se přesuneme do pracovního procesu, i když každý jinam," upřesnila Daniela, která byla vždy velmi štíhlá, ale teď je jako kost a kůže. Je vidět, že stres z aktuální kauzy na ní zanechal stopy. "Asi jsem zhubla, ale nemáme doma váhu, tak nevím," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám