Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na červeném koberci premiéry nového akčního snímku se objevila všehochuť módních kreací. Zatímco někdo vzal uvedení volného pokračování filmu Transformers: Probuzení monster jako velkou událost, jiný vypadal, že si jen odběhnul z nákupů.

Ve stříbrném vesmírném modelu se na premiéře filmu objevila zpěvačka Radka Pavlovčinová (35), která svými šaty, ve kterých předvedla svou štíhlou figuru, rozhodně budila pozornost. Pozadu na červeném koberci nezůstala ani zpěvačka Sharlota (27).

Ta v modrých minišatech se šňůrkovými detaily dala na odiv svá četná tetování a na všechny přenesla letní náladu. Jako agentka z akčního trháku dorazila na premiéru herečka Anna Kadeřávková (26). Tu do kina doprovázel její mladší bratr, které zvolil podobný outfit.

Se svým outfitem si hlavu příliš nelámal herec Oskar Hes, který nedávno zazářil v seriálu Iveta a vsadil na stále populární džínovou bundu. A do džínoviny šla také modelka Lucie Smatanová (38), která černé sáčko doplnila moderními širokými kalhotami. Kdo další se na premiéře objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám