Hlavní obsah
Článek

Manželka nejlépe placeného moderátora Leoše Mareše (35) už je opět sama. Tříměsíční vztah Moniky Marešové (36) a pohádkově bohatého dopravního magnáta Marka Lehečky skončil. Moniku z dalšího zklamání v lásce utěšuje její kamarádka Ivana Gottová, která ji paradoxně sama s Lehečkou seznámila.

"Marek vztah s Monikou nebral příliš vážně. Monika to ale cítila jinak a zamilovala se do něj až po uši," řekl Super.cz blízký přítel Moniky. Lehečka s Marešovou se na veřejnosti nikdy společně neobjevovali. V okamžiku, kdy se Monika v médiích rozplývala, jak jim to s Markem klape, spěl vztah už ke konci.

"S Markem jsme úplně v pohodě, chodíme spolu a je to moc fajn," řekla ještě před týdnem Super.cz Marešová. V té době už byla láska dávno v troskách. Monika ale zřejmě věřila, že se mezi ní a Markem vše urovná. Na své verzi stále trvá.

Podle informací Super.cz se pár poslední měsíc téměř nevídal. Údajně se sešli jen jednou. Byli viděni na kávě v drahé restauraci na luxusní pražské Pařížské třídě, kde Lehečka vlastní byt.

Zatímco s Marešovou se Lehečka na veřejnosti neobjevoval, na médii hojně sledovanou akci si po rozchodu vyrazil v doprovodu drobné brunetky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám