Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová vyrazila propagovat zdravý životní styl a aktivní pohyb po městech celé České republiky. Doprovodného programu se dále zúčastnila Markéta Mayerová, která k Hance do fitka dochází pravidelně na cvičení, jehož účinky jsou na její postavě za poslední dobu více než patrné.

„Celý život se u mě střídala období nucení se k cvičení s nucením menším. Až před rokem se něco zlomilo, aniž bych to nějak chtěla, a začala jsem cvičit i dvakrát denně, např. ráno heat, odpoledne brusle, další den dopoledne kolo a odpoledne cvičení na břicho. Tak nějak mě to začalo děsně bavit. Teď už v tom nejedu dvakrát denně, ale několikrát v týdnu ano," říká Mayerová, které pravidelný pobyb změnil život.

„Cvičení mi přináší bolavé tělo. A taky endorfiny a tudíž skvělou náladu. A propocená trička a menší zadek. A radost ze sebe sama. A vůbec, vždycky je lepší se alespoň trošku pohnout, než se vůbec nehnout," říká Markéta.

Další výrazně štíhlejší osobností na akci byla zpěvačka Míša Nosková (41), jež se hlasitě chlubila mínus šestnácti kily. Ta spolu s Františkem Pytlounem, Míšou Sejnovou, Petrem Veslárem a Petrem Urbánkem přidala i malou ochutnávku z chystaného muzikálu pro děti Kapka medu pro Verunku, kde všichni zmínění účinkují. Muzikál má premiéru v září v divadle Hybernia a účast takových hvězd jako je Kamil Střihavka nebo Bára Basiková mu jistě zajistí úspěch.

Reklama

Další články

Načítám