Hlavní obsah
Článek

Super.cz má v ruce čestné prohlášení odsouzeného zločince Petra Hrušky, jenž tvrdí, že ví přesné detaily o vraždě Jana Moťovského, podnikatele, který vlastnil Miss ČR a také muzeum Karla Gotta, s nímž úzce spolupracoval. „Vraždu si objednala paní Moťovská,“ tvrdí svědek, který údajně pracoval u lidí, u kterých si manželka zmizelého podnikatele měla mord objednat.

Moťovský měl být zavražděn injekcí do krku dva dny po svém únosu z Francie. „Tuto likvidaci si objednala jeho tehdy manželka paní Kateřina Moťovská. Pana Jana Moťovského zavraždili pátého v 8:15 injekcí do krku, tj. zlatou dávkou drogy poté, co ho předtím donutili podepsat určité dokumenty pro Kateřinu Moťovskou,“ uvádí v dokumentu Hruška s tím, že své tvrzení může doložit několika nahrávkami. Na nejdelší v trvání 251 minut je prý samotná poprava, na další pak údajně exekutoři přehrávají Moťovské úryvek z usmrcení jejího muže.

„Odpovídalo by to názoru některých členů jeho rodiny. Kateřina podle nich dobře věděla, že se Honza chtěl rozvádět a že by odešla s holým zadkem. Měli tvrdou předmanželskou smlouvu, dával si na ni bacha. Teď je na ni podáno několik trestních oznámení, mimo jiné kvůli padělání generální plné moci,“ uvádí náš zdroj blízký rodině pohřešovaného.

Ten sice prý skoro přestává Hruškovi věřit, neboť doteď nebyl schopen doložit zmíněné videonahrávky popravy a domlouvání Moťovského vraždy, nicméně některé informace Hrušky jej zaráží. „Věděl víc, než bylo ve veřejných zdrojích. Buď lže a jen se trefil, nebo má opravdu dobré informace,“ tvrdí náš zdroj.

Reklama

Další články

Načítám