Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pěti lety si influencerka Týnuš Třešničková (28) prošla peklem. Při ohnivé show v jedné z vyhlášených istanbulských restaurací byla zraněná a s popáleninami druhého stupně skončila v nemocnici.

S celou situací, ale také se svým tělem, které se po incidentu změnilo, se musela vyrovnat. Týnuš Třešničková ale dokázala, že chce jít dál a po pár letech se se svými jizvami bez problémů fotí.

„Na začátku to bylo náročné, ale je to o té práci s psychikou, prostě nějak se s tím vyrovnat. Měla jsem čas se s tím pomaličku vyrovnávat, takže jsem pracovala sama se sebou, abych se z toho nezhroutila,“ svěřila se Super.cz, která se nyní pochlubila figurou v plavkách.

Se svým italským přítelem si brunetka užívala několik dní v oblíbeném letovisku Positano v Itálii, odkud poslala pozdrav. V jednodílném modelu předvedla influencerka svou formu a sklidila pozitivní ohlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám