Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár měsíců, co si Inna Puhajková (38) domluvila v televizi za dobrých podmínek externí spolupráci. Nejen, že si chtěla rozšířit pracovní dovednosti, ale po deseti letech na obrazovce se také chtěla více věnovat svým koníčkům a cestování.

„Člověk pak jen pracuje a nemá čas na nic jiného. Takže bych to chtěla víc vyvážit, abych měla prostor na rodinu, odpočinek i na nějakou zábavu a koníčky,“ svěřila se Super.cz Inna. Do všech svých plánů se kráska v poslední době s nadšením pustila.

Začátek letošního roku odstartovala sporťačka v Thajsku, následně zavítala do Říma a stihla se podívat také do Luxoru v Egyptě. Aktuálně si brunetka užívá na Maledivách, odkud poslala pozdrav.

Své snědé opálení předvedla Inna na břehu moře a barva, kterou stihla na slunci už nachytat na bílém písku ještě více vynikla. Během dovolené už se stihla potápět pod mořskou hladinou, nebo se koupat s rejnoky. Z téhle dovolené bude mít Inna zážitků víc než dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám