Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Obchod Hračky.cz, který přináší Alza.cz, provedl mezi dětmi malou anketu a zjišťoval, jak často sedí před televizí či PC. Výsledky byly alarmující. Každé třetí dítě školního věku tráví před časožrouty více jak čtyři hodiny denně. O víkendech a během Zimy je toto číslo až dvojnásobné. Hračky.cz se proto rozhodli bojovat proti dětské lenivosti a svými hračkami nalákat děti ven na čerstvý vzduch.

Pěstujte správný návyk hned od začátku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hračky.cz přinášejí rodičům tříkolky, která jsou bezpečné, funkční a navíc si s nimi děti užijí mnoho zábavy. Jsou vhodné už pro děti od 18 měsíců. Děti se tak od mala učí rovnováze, cvičí senzomotorické schopnosti a získávají návyk, který je tak potřebný pro správný vývoj. Hračky.cz vybírají své produkty s pečlivostí a s důrazem na kvalitu. Nemusíte se tedy bát škodlivých plastů či ftalátů.

Skákadla na pružině zaručeně fungují

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hračka, která má na svém kontě už pěknou řádku let, prověřená několika generacemi. Hračky.cz představují originální skákadlo na pružině Pogo, které pro děti znamená jedno. Hodiny zábavy a pohybu, který je bude prostě bavit. Skákadlo je vyrobené z kvalitní hliníkové konstrukce a vydrží váhu do 50 Kg. Protiskluzová noha pak zaručí bezpečnost vašeho dítěte. Ale stejně nezapomeňte na helmu! S tímhle skákadlem už doma děti neuvidíte.

S traktorem na pole

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kluci milují velká auta a bagry. Tak proč jim je nedopřát. Navíc s veškerým vybavením, které můžou vidět i u opravdových bagrů a traktorů. Hračky.cz vám zaručí, že jakmile jednou nasednete na šlapací traktory s takovou výbavou, už nebudete chtít slézt.

Jak vystrnadit počítačové hry?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

RC modely nabízí stejnou zábavu jako simulátory počítačových her. Jenom s tou výhodou, že děti jsou na čerstvém vzduchu a procvičují si senzomotorické schopnosti přímo v terénu. Pokud tedy máte doma herního šílence, zkuste mu ukázat, že to jde i jinak. Samozřejmostí ehopu Hračky.cz je i plný servis a zákaznická podpora, stejná jako na Alza.cz

Další články

Načítám