Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Simona Krainová si užívá druhé těhotenství jako správná modelka. Konečně se totiž může pořádně najíst. Ještě než ji narostlo pořádné bříško stihla nafotit novou kampaň pro svoji domovskou kliniku YES VISAGE.

Jak mít pleť jako Krainová?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Během těhotenství si musím dát se vším, kromě procedur na zkrášlování obličeje pauzu. Pak se tam ale asi nastěhuji,“ svěřila. „Ve své profesi potřebuji dobře vypadat a už mám nabídku, abych po porodu nafotila kalendář,“ vysvětlila Simona, která má díky tomu, že je stálou klientkou zkrášlovací kliniky, skutečně bezchybnou pleť. Hitem posledních let se staly neinvazivní metody omlazení pleti. „Jejich výhodou je rychlost provedení a okamžitě viditelný výsledek,“ říká MUDr. Monika Kavková z YES VISAGE a dodává „Trendem estetické medicíny je omlazení celého obličeje,“ míní lékařka, která je v tomto oboru uznávanou odbornicí.

Co na to Freimanová !

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Takže proto celebrity klidně ukáží, že nemají žádné jizvy za ušima a má to být důkazem, že za sebou nemají žádný zákrok! Klientkami kliniky totiž zdaleka nejsou jen mladé slečny, ale třeba i herečka Veronika Freimannová, které v jejích šestapadesáti mohou pleť závidět i mnohem mladší ženy. Na výběr mají nepřeberné množství možností, jak se stát viditelně mladšími. Kromě laserových zákroků, jimiž lze odstranit vrásky, jizvy, strie i pigmentové skvrny, nebo botulotoxinu či kyseliny hyularinové je to například neinvazivní New Age Facelift. Přístroj, který YES VISAGE vlastní jako jediná klinika, zpevňuje a vypíná pleť bez operace a doby nutné k zotavení tak, že působí o pět let mladší. Ke zpevnění a vypnutí povadlé kůže je určený i Bodylifting.

Neinvazivní novinka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další novinkou je elektromagnetická vlna Pellevé, která slouží ke zpevňování pleti, k vyhlazení jemných až středně hlubokých vrásek v oblasti obličeje a zpevnění obličejových kontur. Lze jí také upravit povadlé oční víčka bez chirurgického řezání.

TIP: Soutěžte o 2 poukazy po 5 000 Kč na odstranění vrásek botoxem.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další články

Načítám