Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud vás zajímá, co měli během maratónu Hlasu na sobě Leoš Mareš (47) a Tina Csillagová (40), tak budete výskat radostí. My jsme to pro vás totiž zjistili.

Sympatická moderátorka, která v poslední době sklízí jeden kompliment za druhým za svou skvělou figuru, oblékla ultrakrátkou koženou sukni se vzorem hada, přes kterou přehodila trávově zelené šaty Jucca. Rozevlátou tuniku umravnil stylista Filip Vaněk páskem v kontrastní žluté barvě z krokodýlí kůže z butiku Space a vše vyladil šperky H&M. Aby drobná zpěvačka vyrovnala výšku se svým moderátorským partnerem, vyzbrojil ji známý stylista českých hvězd obutím z exkluzivní kolekce Diesel Black Gold na vysokém podpatku.

Leoš zůstal rovněž v zemitých barvách. Do šedivého saka s jemným kárem Diesel Black Gold vsadil košili Dolce & Gabbana v podobném odstínu. Hlavní roli jeho outfitu ale hrály jeansy se sepranou patinou s netradičně spadeným sedem, jejichž nohavice zůstaly stylově ohrnuté a odhalovaly tak absenci ponožek v polobotkách.

Teď vám nic nebrání tento ležérní styl moderátorské dvojice okopírovat.

Reklama

Další články

Načítám