Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová zažívá jeden z nejúspěšnějších roků své dosavadní kariéry. Poté, co v Itálii nafotila exkluzivní kalendář, ji čekají pracovní povinnosti v Dánsku a ve Vídni. Druhou polovinu května tráví Taťána  ve Francii.

V zemi vína, sýru a módy tráví tyto dny odpočinkem, částečně pracovně. Síť prodejen s obuví si ji totiž vybrala jako tvář kolekce podzim/zima 2012. Fotit se bude koncem května v Paříži. Ještě předtím si ale užívá na filmovém festivalu v Cannes.

"Jsem velkou milovnicí filmů a festival v Cannes je navíc světovou společenskou událostí, které je mi ctí se již poněkolikáté zúčastnit. Těším se na premiéry filmů i ostatní doprovodné akce," prozradila Taťána Kuchařová. "Nemůžu se dočkat nového filmu Brada Pitta s názvem Killing them softly. Ráda bych se také opět potkala s Edwardem Nortonem, který je mým oblíbeným hercem," svěřila Táňa.

Po filmovém festivalu pak Taťána rovnou míří do Paříže, kde bude tři dny fotit novou podzimní kolekci pro značku bot, pro kterou už nafotila sérii sexy snímků jen v prádélku. "Do Paříže se nelze  netěšit, navíc mě tam čeká velice zajímavá práce. Boty, móda a Paříž je stylové spojení, takže si focení jistě skvěle užiji," dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám