Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma týdny oslavila v Londýně herečka Joan Collins (90) jen těžko uvěřitelné jubileum. Své devadesátiny strávila po boku milujícího manžela herce Percyho Gibsona (58), ale také s rodinou a přáteli včetně herce a moderátora Christophera Bigginse. Nyní nemohla chybět na křtu knihy ilustrací Divining the Human v restauraci Polish Heart Club jejího syna Alexandera Newleyho, který stejně jako jeho maminka vypadá o poznání mladší, než je...

Zatímco na oslavě byl Percy oděn do košile s vestičkou, které doplnil netradičně o kilt a Joan zvolila halenku s volánovými rukávy a holými rameny a zároveň u ní zcela neobvyklý účes, kdy vlasy stáhla dozadu a nechala vyniknout obličej, na čtvrteční akci už oba vypadali tak, jak je dobře známe. Gibson zvolil oblek a jeho žena okouzlila ve sněhobílém kostýmku doplněném o výrazné zlaté šperky.

Ve čtvrtek byl ale nejdůležitější osobou celé akce Alexander Anthony Newley, jenž je známý britský umělec, portrétista a spisovatel, který prezentoval svou knihu. Sascha Newley, jak si rovněž říká, je jedním z hereččiných tří dětí a Joan jej počala se svým druhým manželem, hercem Anthonym Newleym, s nímž má rovněž dceru, spisovatelku Taru Newley (59).

Z jejího třetího manželství s obchodníkem Ronem Kassem vzešla ještě dcera Katyana Kennedy Kass (50), která se věnuje herectví. Collins byla vdaná celkem pětkrát, přičemž za Gibsona od roku 2002.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám