Hlavní obsah
Článek

Kdyby nás sama neoslovila, nepoznali bychom ji. Jedna z dcer muzikanta Karla Vágnera, zpěvačka Tereza Vágnerová, prodělala razantní změnu. Zrzka, která účinkovala například v muzikálu Fantom opery, zhubla dvacet kilo a nechala si ostříhat svoji dlouhou hřívu.

"V posledním roce se mi podařilo zabojovat se svým zdravím a s váhou," svěřila Super.cz dvojnásobná maminka. "Diagnostikovali mi poruchu štítné žlázy, kvůli které jsem přibrala třicet kilo. Dvacet už mám dole díky změně životosprávy a dodržování cirkadiánního rytmu s přerušovaným půstem a také spoustě dalších přírodních metod i dodržování rad lékařů," vysvětlila.

Proč ale ostříhala i svoji dlouhou hřívu? "Protože jsem chtěla. Nehledejte za tím nic dramatického. Mám se krásně, manželství mi funguje, děti jsou v pohodě. Kromě Fantoma, kde jsem účinkovala, jsem se rozloučila se světem šoubyznysu, s manželem se věnujeme pronájmu nemovitosti na Katlově, spolupracuji i s bratrem Jakubem v jeho rybářských aktivitách v rámci managementu a produkce, všechno je skvělé," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám