Hlavní obsah
Článek

Smrt Stanislava Remundy (†84), životního partnera Ivy Janžurové (82), který zesnul v pondělí, pro něj vlastně byla vysvobozením. "Před svým skonem měl totiž tak velké bolesti, že mu herečka musela aplikovat morfium, aby netrpěl. Ke sklonku života pak svou milovanou Ivušku ani nepoznával," prozradil Super.cz zdroj z okolí rodiny.

Remunda prodělal před třemi roky mozkovou mrtvici a trvalo dlouho, než se dostal z nejhoršího. Když před pár měsíci doprovázel svou družku, se kterou žil přes čtyřicet let a s níž má dvě dcery, na předání ocenění od radnice Prahy 6, bylo vidět, jak je rád, že se o něj Iva Janžurová s neobyčejnou láskou stará.

Ani její péče ale nemohla odvrátit blížící se konec. Diváky oblíbená Janžurka zrušila v posledních měsících veškeré své pracovní závazky, aby se svým mužem mohla trávit každou volnou chvíli. Ty poslední by si ale raději asi odpustila.

Remunda měl bloudit po vlastním domě, plakat bolestí a nepoznával prý ani své blízké. Vzhledem k tomu, že nesnášel pohřby a nechtěl mít obřad, poslední rozloučení se bude konat v úzkém rodinném kruhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám