Hlavní obsah
Článek

Čeští fanoušci Jennifer Lopez (54) pláčou dojetím. Největší hvězda latino popu vyslyšela jejich prosby a vůbec poprvé vystoupí v České republice.

Majitelka nejvíce sexy pozadí na světě dnes oznámila evropské zastávky svého turné Dance Again, v rámci kterého v pátek 26. října zavítá poprvé i do Prahy! Tato úžasná zpráva přichází ani ne týden poté, co prestižní časopis Forbes označil Jennifer Lopez za nejvlivnější celebritu současnosti.

Jennifer Lopez, kterou všichni v showbyznysu znají pod uměleckým jménem J.Lo, prožívá úžasné a prací nabité období. Loni vydala úspěšné album Love?, druhou sezónu vystupuje jako porotce v talentové soutěži American Idol, 18. května měl americkou premiéru její nejnovější film What to Expect When You're Expecting (v ČR bude uveden pod názvem Jak porodit a nezbláznit se). Letos vydala veleúspěšný singl Dance Again, chystá další album a vyjíždí na světové turné. To bude mít přes 60 zastávek. Koncertní šňůra začíná 14. června v Panama City, sedm zastávek je naplánováno v Jižní Americe, v 19 destinacích v USA a Kanadě zpěvačku na jevišti doprovodí Enrique Iglesias.

Díky obrovskému zájmu fanoušků, kteří severoamerické koncerty vyprodali v průběhu pár hodin, se musela v několika městech přidávat další představení. Na podzim se turné přesune do Evropy a do Asie. Podobný scénář s prodejem lístků se očekává i v Evropě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám