Hlavní obsah
Článek

Manželka Karlose Vémoly Lela Ceterová (34) vycestovala do Turecka, kde podstoupila reoperaci svého pozadí, se kterým nejen nebyla spokojená, ale také se potýkala s komplikacemi.

„Před šesti lety jsem absolvovala operaci, při které mi zvětšili pozadí. Důvod byl takový, že jsem se necítila atraktivně. Ač jsem cvičila, tak jsem nikdy nedosáhla vysněného výsledku. Bohužel se stalo to, co jsem nepředpokládala, podcenila jsem pooperační doporučení a pokyny,“ svěřila se manželka Karlose Vémoly s tím, že komplikace pak nějakou dobu kvůli rodičovství přehlížela.

„V mezičase mi přišly do cesty ty nejkrásnější životní momenty. Stala jsem se mámou a prioritou byla rodina, ne pouze můj vzhled. Přišel čas, kdy mi implantáty začaly způsobovat komplikace. Musela jsem se rychle rozhodnout a zmobilizovat,“ oznámila Lela, které i nový chirurg řekl, že je reoperace nevyhnutelná.

V den svých narozenin odletěla do Istanbulu a ve čtvrtek má maminka dvou dětí už po operaci. Dokonce se cítí tak dobře, že se ozvala i svým fanouškům.

„Můžu takto vypadat po šestapůlhodinové operaci? Poprvé v životě nezvracím. Nenormální narkózy, že jsi hned fit. Je velmi dobře, že jsem vybrala Turecko. Už mám po vizitě, už také chodím a jdu si dát skvělou snídani,“ oznámila Lela svým sledujícím na sociálních sítích, kde se dočkala velké podpory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám