Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická zpěvačka Kerry Katona (43) dodnes těží ze zašlé slávy dívčí skupiny Atomic Kitten, jíž byla součástí. Aktuálně tato potetovaná blondýna, která kdysi bývala roztomilou brunetkou, tráví dovolenou ve Španělsku se svým snoubencem Ryanem Mahoneym.

S Mahoneym jako by zpěvačka plula na obláčku. Pohledný a o osm let mladší osobní trenér zřejmě pomáhá udržet na uzdě chutě své partnerky a vede ji ke cvičení. Výsledky snažení tak nyní může směle předvést u hotelového bazénu, kde zapózovala v bikinách.

Kerry, která na sebe v poslední dekádě upozorňuje spíš neustálými výkyvy váhy či výměnami partnerů, je rovněž zasloužilou matkou. Má totiž pět potomků se třemi různými manžely.

Ryan se zdá být pro zpěvačku konečně tím pravým a Katona nedávno dokonce potvrdila, že si adoptuje její nejmladší dceru Dylan-Jorge (8) poté, co zemřel její biologický otec George Kay.

Dvojice má v plánu vzít se v Las Vegas. Na popud toho šla Kerry opět do sebe a začala hubnout, jejím cílem bylo shodit téměř dvacet kilogramů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám