Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Demi Moore (61) si díky dceři Rumer vychutnává zcela novou roli, a to babičkovskou. Společně vyrazily ve středu na procházku po Los Angeles, kde Demi tlačila kočárek s novorozenou vnučkou Louettou a zároveň nosila na ruce svého milovaného čivaváka Pilafa.

Hollywoodská ikona z filmů Duch, G. I. Jane, Striptýz či Neslušný návrh vypadala velice stylově a jako zkušená matka tří dcer jistě rychle oprášila veškeré dovednosti, které nyní předává své dceři. Oproti tomu na Rumer bylo vidět, jak je ráda, že má na chvilku výpomoc. Sama byla totiž obtěžkaná věcmi a taškami.

Malá Louetta Isley Thomas Willis se narodila 18. dubna. Jejím otcem je hudebník Derek Richard Thomas známý ze skupiny Vista Kicks, s nímž Rumer tvoří pár zhruba rok a půl.

Do rodiny tak přibyla další holčička. Demi s exmanželem Brucem Willisem má tři dcery a s druhou manželkou Emmou Heming má herec ještě další dvě dcerky Mabel (11) a Evelyn (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám