Hlavní obsah
Článek

Manželka MMA bijce Karlose Vémoly Lela Ceterová (34) vycestovala v den svých narozenin do Turecka. Za touhle cestou ale nestojí odpočinek ani dovolená, ale operace, při níž si nechá upravit implantáty, které má v pozadí.

„Před šesti lety jsem absolvovala operaci, při které mi zvětšili pozadí. Důvod byl takový, že jsem se necítila atraktivně. Ač jsem cvičila, tak jsem nikdy nedosáhla vysněného výsledku. Bohužel se stalo to, co jsem nepředpokládala, podcenila jsem pooperační doporučení a pokyny,“ napsala Lela na sociálních sítích se slovy, že původně nedbala na ověření chirurga, v čemž udělala chybu. Komplikace pak nějakou dobu přehlížela.

„V mezičase mi přišly do cesty ty nejkrásnější životní momenty. Stala jsem se mámou a prioritou byla rodina, ne pouze můj vzhled. Přišel čas, kdy mi implantáty začaly způsobovat komplikace. Musela jsem se rychle rozhodnout a zmobilizovat,“ svěřila se maminka dvou dětí.

„Tyhle řádky píšu přímo z Istanbulu, kde je klinika, kterou mi doporučilo více lidí. Samozřejmě jsem si ji ověřila i já sama a přečetla o ní spousty recenzí. Mám za sebou konzultaci, která byla před měsícem, a také sám doktor zkonstatoval, že je rekonstrukce opravdu nevyhnutelná. V Turecku jsou specialisté na liposukci, odebraný tuk z určitých partií na těle dokážou vytvarovat následnou aplikací ‚sexy křivky‘. Proto jsem musela také přibrat, abychom dosáhli tip top efektu,“ vysvětlila manželka Karlose Vémoly, která má ve čtvrtek svůj den D.

„Musím upřímně říct, že se na operaci těším. Nejen z estetického, ale i zdravotního hlediska. Po operaci budu mít konečně vysněnou postavu bez komplikací. Tuhle nevyhnutelnou a dlouho očekávanou operaci jsem si sama zaplatila a dopřála k narozeninám. O to víc jsem na sebe pyšná,“ uzavřela Lela Ceterová, která poděkovala zejména své nejlepší kamarádce za podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám