Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svou pověst sportovní nadšenkyně princezna Kate (42) opět naplno potvrdila, když se ve středu účastnila ragbyového zápasu v anglickém Maidenheadu v tamním ragbyovém klubu. Přestože šlo o plánovanou návštěvu v rámci její kampaně Shaping Us, Kate se rozhodně nenechala zahanbit a zapojila se do hry.

Kate působila atleticky, když zvolila námořnické joggery od Sweaty Betty, tyrkysové ragbyové tričko a zářivě bílé tenisky od Lululemon. Vlasy si stáhla do culíku a šla na věc... Na akci nechyběla ani anglická ragbyová hvězda Danny Care (36).

Trojnásobná maminka je známá tím, že má v oblibě pohyb téměř v kterékoli podobě. V roce 2020 se stala patronkou anglického ragbyového svazu Rugby Football Union, kdy tuto roli převzala po princi Harrym, jenž se po přestěhování do Spojených států vzdal veškerých královských povinností. Princezna z Walesu tak opět předvedla svou všestrannost.

Následně se Kate ještě připojila k diskuzi v rámci své kampaně Shaping Us, která se zaměřuje mimo jiné na důležitost pohybu v raném dětství. Posléze ještě během plánované diskuze pohovořila s členy komunity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám