Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leni Klum (19) se naplno rozjela ve své modelingové kariéře a vypadá to, že bude minimálně stejně odvážná jako její matka Heidi. Ta i v padesáti letech upozorňuje na své vnady a nebojí se své tělo odhalovat. Teprve devatenáctiletá Leni už má za sebou také několikátou kampaň, ve které ke svým přednostem přitahuje pozornost.

Leni sice nedosahuje výšky své maminky a v branži je tedy předurčena spíše k fotomodelingu než k chození na módních přehlídkách. Díky panenkovskému obličeji s velkýma očima a štíhlému tělu s ženskými křivkami, a samozřejmě také díky slavnému příjmení, má ale Leni šanci na velkou kariéru. A jak se zdá, už teď se o ni firmy perou. Před časem na sebe upozornila sérií pózovaček v prádle s mámou, teď už se v kampaních objevuje sama. Nedávno oblékla průsvitné šaty bez podprsenky a teď je tu nová, možná ještě odvážnější kampaň.

Leni se nechala nafotit na pláži a v bazénu v miniaturních černých bikinách, které zvýraznily její vnady, nebo v bílém krajkovém kompletu, pod který si plavky nevzala a ukázala se tak, jak ji příroda stvořila, a to v sexy pózách. Mladá modelka na své přednosti upozorňuje ráda, někteří lidé jsou ovšem z jejího chování zklamaní. Na jejím účtu na sociální síti ji prosí, aby nešla ve šlépějích topmodelky Heidi. „Škoda, že jdete takovou cestou. Hádám, že se nemusíte takhle ukazovat,“ zní jeden z komentářů, se kterým další lidé souhlasí. Leni si ale z takových komentářů nic nedělá a dál účinkuje v kampaních, které zvýrazňují právě její (nejspíš stále přírodní) přednosti.

Reklama

Další články

Načítám