Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra Jiřího Menzela není tak přísná maminka, jak by to mohlo vypadat. Dceři Aničce dovolí Olga Menzelová (46) skoro všechno. Super.cz byl svědkem toho, že co si holčička přeje, maminka jí vyplní. "Ale je to výjimečné," vysvětlovala Olga.

"Snažím se, už kvůli zoubkům, aby nejedla moc sladkostí. Ale dneska jsem jí ten úžasný dort dopřála. Dala si dokonce dva kousky," usmívala se Menzelová. "A colu výjimečně také," dodala. A pochopitelně Aničce dovolila i to, aby si nechala na obličej namalovat motýla.

"Určitě si to nebude chtít večer umýt. Tak ať s tím motýlem klidně spí, povlečení vyřeší pračka," mínila. Anička je prý typická holčička, která miluje činčání. "Takže si doma navzájem lakujeme nehty, ty moje pak nejsou zrovna reprezentativní, a v oblékání samozřejmě nevedou tepláky, ale šatičky. Ale já jsem ráda, že je to opravdu typická holčička," uzavřela Olga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám