Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) oslavila osmnácté narozeniny, ale jako přelomový věk to necítí. Dokonce ještě nikdy neměla žádného přítele a Super.cz prozradila, že je stále ještě panna!

Markéta hodně ráda jí, a proto musí hodně cvičit, figuru totiž rozhodně nemá zadarmo. "Ve fitku jsem jako doma a teď jsem začala chodit na bikram jógu. Když se cvičí hodinu a půl ve čtyřiceti stupních, spálí se spousta kalorií," pochvalovala si.

A nebylo by příjemnější potit se raději jiným způsobem? "Mám sice hodně kamarádů, se kterými chodím ven, ale nikoho nemám. Pořád ještě nepřeskočila žádná jiskra. Snad se v osmnácti konečně dočkám," doufá půvabná blondýnka.

Narozeniny tak místo s přítelem oslavila se svým producentem Petrem Šiškou, který pro ni uspořádal párty ve vyhlášené pražské diskotéce. Markéta dostala velký dort a krásné šaty na vystoupení.

Fanoušci krásné zpěvačky se v nejbližší době mohou těšit i na dostatek jejích veřejných vystoupení. Například 9. června vystoupí na Dobříši na akci pro maminky s dětmi nazvané Zámek dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám