Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblečené neoblečené, tak se na módní přehlídce objevily některé české krásky. V provokativních modelech, které toho mnohdy odhalovaly víc, než skrývaly, rozhodně poutaly pozornost. Jako chytré horákyně se tak na show předvedly krásky Veronika Chmelířová (37) a Lucie Smatanová (38).

Obě oblékly vyzývavé průhledné modely, ve kterých mohly dát na odiv své dokonalé figury. Na autorské přehlídce návrhářky Martiny Pipkové Loudové se mimo jiné objevila i Lejla Abbasová (44). Ta s modelingem začínala před 30 lety a dnes se k němu vrací už jen sporadicky.

„Dneska jsem za modelku, někdy nabídky dostávám, ale ne vždy je přijímám, nejen proto, že si myslím, že už jsem za zenitem, ale také to se všemi dětmi nejde tak lehce spojit. Dnes jsem měla chuť, tak jsem tady,“ svěřila se Super.cz Lejla Abbasová, která předvedla svou neuvěřitelně štíhlou figuru.

Na přehlídce, která probíhala na střeše nákupního střediska na pražském Chodově, se také setkaly bývalá a současná manželka Václava Noida Bárty (43). „Máme skvělé vztahy, s Gábinou si rozumíme, takže v tom, že jdeme pro Martinu obě přehlídku, nevidím problém,“ svěřila se nám Eliška Bártová, která jako tanečnice modelkám fušovala do řemesla a velmi jí to slušelo. Stejně tak Gabriele Švamberové Dvořákové (35), která šla v odvážném modelu také s kůží na trh.

Reklama

Další články

Načítám