Hlavní obsah
Článek

Shannen Doherty (52) se se svými fanoušky podělila o to, jak se cítila během ozařování mozku poté, co se dozvěděla, že se rakovinné buňky z prsou rozšířily i do mozku. Herečka přiznala, že cítila velký strach, ale zároveň že má velkou důvěru ve své lékaře.

Shannen se s rakovinou potýká už od roku 2015. Po první léčbě byla v remisi, nemoc se ale mnohem agresivněji ozvala v roce 2019, kdy bylo Shannen řečeno, že už je ve čtvrtém stádiu. Od té doby se snaží dál bojovat ze všech sil. V lednu tohoto roku si bohužel vyslechla další nepříjemné zprávy od lékařů. „5. ledna moje CT vyšetření ukázalo metastázy v mém mozku,“ napsala až teď na sociální síť s tím, že 12. ledna podstoupila ozařování.

„12. ledna proběhlo první kolo radiace. Můj strach je zřejmý. Jsem extrémně klaustrofobická a v mém životě se toho stalo hodně. Mám štěstí, protože mám skvělé doktory. Ale ten strach. Zmatek. Načasování toho všeho. I takhle může vypadat rakovina,“ svěřila se Shannen, která sdílela i video, na kterém jí během zákroku tekly slzy. Herečka navíc řeší i nepříjemné osobní záležitosti. V dubnu podala po jedenácti letech manželství žádost o rozvod s fotografem Kurtem Iswarienkem.

Fanoušci herečku, která se nejvíce proslavila jako Brenda z Beverly Hills, velmi podpořili a jsou rádi, že s nimi takové zprávy sdílí. „Také jsem začala bojovat s rakovinou prsu a vy jste pro mě tak inspirativní,“ napsala herečce jedna ze sledujících. „Jsem tak ráda, že o tom mluvíte. Vidět vaši sílu a statečnost pomáhá tolika z nás ve stejné situaci,“ ozval se jiný hlas. „Je mi tak líto, že tím znovu procházíte. Jste opravdový bojovník a je neuvěřitelně silné, že to s námi sdílíte,“ dodává další. Několik měsíců po zákroku je zřejmé, že léčba herečce snad pomohla a nezbývá než doufat, že s těžkou nemocí bude bojovat i dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám