Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) sice po porodu září (přestože si stěžuje, že jí Řepkův syn dá pěkně zabrat), to ale ještě netuší, že ji nejspíš čeká pořádná rozepře s exmanželem, hokejistou pražské Sparty Zdeňkem Bahenským kvůli šestileté dcerce Viktorce. Dosud totiž drsně říkala, že Bahenského přítelkyně Taťána Makarenko (22), kterou nazvala lacinou holkou, se k její Viktorce nesmí přiblížit byť jen na pár metrů. Jenže mladičká modelka nyní začíná s Bahenským bydlet a dala mu nůž na krk, že se chce s malou kamarádit!

„Taťána se těší, že když už bude i Zdeněk bydlet v Praze, bude si moci brát víc malou Viktorku. Říká, že po té době, co je s Bahenským, už je vážně načase, aby jeho dítě poznala. A že třeba také mohou být rodinka, stejně jako Řepka s Erbovou a malým synem,“ řekl nám zdroj z okolí Makarenko.

„Je pravda, že se stěhujeme do Zdeňkova bytu v Praze. Jsem ráda, že se náš vztah po osmi měsících posunul zase o něco dále. Víc bych k tomu nerada říkala; stačí mi, jaké esemeskové slohy pak od své exmanželky Zdeněk musí číst,“ uvedla k tomu Super.cz Makarenko, která se stala nově tváří kadeřnického a kosmetického salónu Silver Gold v Praze, kde nafotila také své nové sexy fotky. „Jsem sice mladá, ale i tak musím do svého vzhledu už investovat. Ale udržení si přirozené krásy není nic nedostupného,“ dodala Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám