Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelingem začínala Lejla Abbasová (44) už ve 14 letech. Tehdy ji na ulici oslovil hledač nových tváří a na několik let se ve světě modelek pohybovala. Dnes už nabídky na předvádění oblečení bere jako radost a zábavu. A jinak tomu nebylo ani tentokrát.

„Dneska jsem za modelku, někdy nabídky dostávám, ale ne vždy je přijímám, nejen proto, že si myslím, že už jsem za zenitem, ale také to se všemi dětmi nejde tak lehce spojit. Dnes jsem měla chuť, tak jsem tady,“ svěřila se Super.cz Lejla Abbasová, která má s Michaelem Kocábem nejstaršího syna Davida, kterému je deset let.

Se současným partnerem Volkanem Kaynakem má pak dceru Iman a dvojčata Bena a Tea. Musí se tak neustále otáčet. „Dnes hlídá partner, mám fantastického chlapa, který je podporující a chápající a je doma s dětmi,“ svěřila se Lejla na přehlídce návrhářky Martiny Pipkové Loudové, kde předvedla neuvěřitelně štíhlé tělo.

Po přehlídce Lejla spěchala domů za svými dětmi, s rodinou už má naplánované léto. „Plánujeme čtrnáct dní Chorvatsko a tři destinace po Čechách, ale bohužel nestihneme Keňu, ale co se dá dělat,“ dodala Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám