Hlavní obsah
Famous
Článek

Pět let poté, co se rozešli, dostává rocker Pete Doherty telefonáty od Kate Moss (50). Vdaná britská topmodelka ale volá prý jen tehdy, když je opilá namol. A vykládá mu prý hlouposti. Zřejmě se pod vlivem alkoholu vrací do nálady jejich dvouletého divokého vztahu, který skončil v roce 2007 a byl prosycen drogovými skandály.

„Kate byla prostě holka, kterou jsem potkal a měl opravdu moc rád. Důvodem, proč to nefungovalo, byly jiné různé věci. To mě opravdu znervózňovalo, že lidé v mém životě nedokázali přijmout do svých palic, že jsem s ní byl. Lidé v jejím životě nechtěli, aby měla cokoli společného se mnou. Pokaždé, když jsme se hádali, tak říkala, že všichni její kamarádi měli pravdu v názoru na mě. Ona se pořád chce opíjet a volat mi a povídat kraviny, to je v pohodě, ale já to pro ni nemůžu dělat. Navíc je vdaná. Poslouchal jsem ji na záznamníku několikrát, když se opila a volala mi a byla trochu trhlá. Ale je to šťastně vdaná žena, tak proč chce mluvit se mnou? Možná mě pořád miluje. Ne, nemiluje. Nesnáší mě,“ vyprávěl Doherty v interview pro list The Mirror, když padlo modelčino jméno.

Kate Moss se loni vdala za hudebníka Jamieho Hince. Tři červencové dny s přáteli a rodinami slavili vznik manželství na venkovském panství v Anglii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám