Hlavní obsah
Článek

Pět let poté, co se rozešli, dostává rocker Pete Doherty telefonáty od Kate Moss (50). Vdaná britská topmodelka ale volá prý jen tehdy, když je opilá namol. A vykládá mu prý hlouposti. Zřejmě se pod vlivem alkoholu vrací do nálady jejich dvouletého divokého vztahu, který skončil v roce 2007 a byl prosycen drogovými skandály.

„Kate byla prostě holka, kterou jsem potkal a měl opravdu moc rád. Důvodem, proč to nefungovalo, byly jiné různé věci. To mě opravdu znervózňovalo, že lidé v mém životě nedokázali přijmout do svých palic, že jsem s ní byl. Lidé v jejím životě nechtěli, aby měla cokoli společného se mnou. Pokaždé, když jsme se hádali, tak říkala, že všichni její kamarádi měli pravdu v názoru na mě. Ona se pořád chce opíjet a volat mi a povídat kraviny, to je v pohodě, ale já to pro ni nemůžu dělat. Navíc je vdaná. Poslouchal jsem ji na záznamníku několikrát, když se opila a volala mi a byla trochu trhlá. Ale je to šťastně vdaná žena, tak proč chce mluvit se mnou? Možná mě pořád miluje. Ne, nemiluje. Nesnáší mě,“ vyprávěl Doherty v interview pro list The Mirror, když padlo modelčino jméno.

Kate Moss se loni vdala za hudebníka Jamieho Hince. Tři červencové dny s přáteli a rodinami slavili vznik manželství na venkovském panství v Anglii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám