Hlavní obsah
Článek

Zasloužilá matka si bezesporu zaslouží pořádnou dovolenou... Řeč je o modelce a bývalé Miss Anglie z roku 2004, která se o dva roky později stala rovněž Miss Velké Británie Danielle Lloyd. Blondýnka, která v prosinci oslaví 40. narozeniny, je v našich končinách známá především díky poměrně častému pózování v bikinách. Nabídky na focení kampaní plavek totiž získává i po porodu pěti dětí. A není se čemu divit.

Danielle, která proslula i tím, že jí byl po pózování pro Playboy titul Miss Velké Británie nejprve odebrán, aby jí byl po čtyřech letech zase přidělen zpátky, zamířila do Dubaje. Ta je její oblíbenou cílovou destinací již dlouhodobě.

U hotelového bazénu si vychutnávala pohodu a klid, čehož se jí doma jako mamince pěti dětí příliš nedostává. Ač je to k nevíře, Danielle se na sociálních sítích setkávala poměrně často s kritikou svého těla, což v ní svého času vyvolávalo nejistotu a zároveň toužila dosáhnout postavy, s níž kdysi vyhrála korunku krásy.

„Kdysi jsem se styděla za své vybledlé strie a povolenou kůži z těhotenství. Ale jakmile jsem dospěla k tomu, že má hodnota je mnohem víc, než jen moje vnější skořápka, vzhled už nade mnou neměl takovou moc,“ nechala se slyšet blondýnka, která porodila tři syny svému exmanželovi - bývalému fotbalistovi Jamiemu O’Harovi. S elektrikářem Michaelem O’Neillem, jehož si v roce 2019 vzala, má ještě dalšího syna a dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám