Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítejte ve světě mimořádně nadané vizážistky Evelin Costy z Austrálie, která dokáže se svou maskérskou výbavou doslova kouzlit. Každý den se dokáže převtělit do někoho jiného. A je úplně jedno, zda jde o ženu nebo muže. Však se přesvědčte ve fotogalerii...

Líčení bylo pro tuto sympatickou umělkyni vždy vášní a už v patnácti letech si díky němu začala i vydělávat. Jejího nadání si v rodném Sheppartonu klientky všimly rychle a ona získala pověst špičkové vizážistky, což oficiálně završila i diplomem.

Během pandemie se ovšem naplno začala věnovat právě ‚převtělování‘ se do slavných osobností a své transformace sdílela i na TikToku, kde si její videa získala oblibu u statisíců uživatelů.

Aby se známým tvářím přiblížila co nejvíce, využívá kromě nejrůznějších druhů dekorativní kosmetiky a kouzlení s konturováním, bronzerem, korektorem či parukami rovněž další pomůcky, díky nimž je výsledek ještě daleko autentičtější. Jde například o latex či vatu. Dokáže si tak vytvořit například širší nos, či pokleslá víčka.

Jejím prvním pokusem byl v době covidu australský politik a premiér státu Victoria Daniel Andrews, čímž spoustu lidí pobavila. Postupně ovšem své umění zdokonalovala a dnes jsou některé její transformace téměř k nerozeznání od originálu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám