Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako malá snila o tom, že bude akrobatkou v moderním cirkuse a bude součástí vzrušujících vystoupení. K cirkusu se skutečně dala, zklamaly ji ale výdělky i časová náročnost. Dnes šestadvacetiletá Hannah James se proto rozhodla, že si založí profil na placené platformě a své akrobatické kousky předvede dospělému publiku.

Dnes Hannah předvádí online show s profesionální nasvícením, kouřovými efekty či kostýmy a vynáší jí to prý velmi slušné peníze. Údajně 50 - 100 tisíc dolarů měsíčně (v přepočtu asi 1,1 - 2,2 milionu Kč).

„Každý den dám odpočet a pak se zvedne červená opona, která odhalí mou show,“ popisuje Hannah, Britka aktuálně žijící ve Španělsku.

Její show mají pikantní nádech, nechybí v nich dráždivé prádlo nebo titěrné bikiny, a Hannah při nich prý dělá pěkné vylomeniny.

„Mám spoustu šílených nápadů a mí fanoušci mi s radostí pomáhají je uskutečnit. Třeba jsem o sebe rozbila tisíc vajíček, z balkonu jsem vystřelila tři sta dýní nebo jsem dokončila párkovou výzvu, při níž jsem seděla v dětském brouzdališti a můj asistent mi na hlavu vysypal tisíc párků,“ popsala webu Nude PR.

Reklama

Další články

Načítám