Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jessie J (36) se v květnu stala poprvé maminkou, narodil se jí chlapeček, ale jeho jméno si zatím nechává pro sebe. Umělkyně, která vtipně dokumentovala průběh těhotenství pro své sledující na Instagramu, zároveň prozradila, jakou cestu si miminko vybralo pro svůj příchod na svět. Otcem děťátka je basketbalista Chanan Safir Colman.

Přestože se Jessie po celou dobu připravovala na přirozený porod, chlapeček byl natočen špatným směrem, a tak lékaři zpěvačce doporučili císařský řez. Ten následně také podstoupila a na sociálních sítích se na toto téma rozepsala.

„Ať už to byla vaše volba, nebo ne, udělaly jste, nebo jste musely udělat to, co bylo správné pro vaše dítě a pro vás, abyste byli zdraví a bylo to bezpečné. Na ničem jiném nezáleží. Dokázaly jsme to! Rozhodla jsem se soustředit pouze na lidi, kteří to chápou a podporují mě. Všechno ostatní je jen nějaký hluk v pozadí,“ naznačila zpěvačka ignoraci směrem ke všem negativním komentářům, které u některých lidí porod císařským řezem vyvolává.

„Přijímám svůj nový život, své nové tělo, svůj nový svět bez nutnosti omlouvat se. Klidně vystavím své tělo na pláži, v životě jsem promeškala spoustu okamžiků, kdy jsem se starala o to, co řeknou lidi, nebo co si myslí. Budu praktikovat rodičovství svým vlastním způsobem. Miluji to. Nenechám se připravit o žádnou radost kvůli nějakému zatvrzelému haterovi. Tlačítko blokovat je pro mě nyní způsobem, jak se mít ráda,“ dodala zpěvačka, která svým příspěvkem vyvolala vlnu pochvalných komentářů, a to v mnoha případech i od maminek, které své potomky přivedly na svět také pomocí císařského řezu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám