Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako školačka, tak vypadala Veronika Žilková (62) v bleděmodrých šatech, ve kterých dorazila do společnosti. Herečka se pro letošní rok stala jednou z porotkyň soutěže Muž roku a na tiskové konferenci se mezi svalnatými krasavci dobře bavila.

Při focení s dvanácti letošními finalisty se rozverná herečka nechala dokonce vynést na jejich pažích do vzduchu. A pozornost pohledných mužů z celé republiky si užívala. Na tiskovou konferenci dorazila v krátkých šatičkách, ve kterých předvedla své ultra štíhlé nohy a už doma se informovala, jak by letošní soutěžící měla hodnotit.

„Ptala jsem se svých mužů ve svém okolí, co si myslí, že bych měla hodnotit. A přijde mi úžasné, že nemusím hodnotit, jací budou manželové a otcové, ale pouze jak vypadají, a to je geniální. A jaký je pro mne ideální Muž roku? Mám srovnání se svými třemi syny. Doma mám intelektuála, namakance a je tam také muž s charismatem, tak z toho budu vycházet,“ svěřila se Veronika Žilková, která se stala ambasadorkou finalisty Františka Knoblocha s číslem 12.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám