Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí vyšlo najevo, že se hudebníci Taylor Swift (34) a Matty Healy rozešli. Zpěvačka přitom ještě nedávno na koncertě svěřila fanouškům, že prožívá opravdu krásné období. Rozchod ji podle všeho zdrtil.

O víkendu, krátce předtím, než se zpráva dostala na veřejnost, měla Taylor Swift vystoupení v Chicagu, kde zazněla i píseň I Don´t Wanna Live Forever, která pojednává o rozchodu. „Přemýšlím, jestli jsem se vyhnula kulce, nebo jsem právě ztratila lásku svého života,“ zpívá se v ní.

Swift píseň velmi procítila, fanoušci si všimli, že s ní pohnula. „Zlomil se jí hlas, vypadala, jako by se snažila zadržet slzy, když pokračovala, je to srdcervoucí,“ napsala jeden z fanoušků. „...ztratila jsem lásku svého života...a nadechla se, aby se jí netřásl hlas,“ vnímal další zpěvaččino rozpoložení.

Příznivci usuzují, že song byl inspirovaný jejím rozchodem s hercem Joem Alwynem, s nímž Swift strávila šest let, nicméně její dojetí zřejmě zapříčinily aktuální milostné trable.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám