Hlavní obsah
Článek

Naprosto nečekaný obrat nabral vztah Taylor Swift (34) a jejího přítele Mattyho Healyho (34). Dvojice, která platila za šíleně zamilovanou, se podle slov člověka ze zpěvaččina blízkého okolí, rozešla. Taylor je tak prý znovu single. Americká hudební diva a frontman anglické kapely The 1975 spolu vydrželi pouhé dva měsíce. O rozchodu dvojice jako první informoval server TMZ.

Teprve minulý měsíc se svět dozvěděl, že smutek po rozpadu šestiletého vztahu s hercem Joem Alwynem u zpěvačky zažehnal čtyřiatřicetiletý Matty, s nímž Taylor tou dobou prý již pár týdnů randila. Znali se sice již od roku 2014, ale celou dobu byli prý pouze přáteli. Matty poslední dobou chodil svou lásku podporovat na její koncerty v rámci veleúspěšného turné The Eras Tour, během nichž na ni vrhal ty nejzamilovanější pohledy. Rovněž Taylor v tom měla pěkně lítat...

Zda v rozchodu hraje roli Mattyho polibek s členem ochranky během koncertu v Dánsku, není zatím potvrzeno, jasné ovšem je, že se rozešli pouhé tři dny poté, co k němu došlo.

Zpěvák byl v minulosti proslulý tím, že se během koncertů kapely rád sbližoval s publikem, často skákal do davu a většinou si vyhlédnul některé z fanynek a políbil je. Rocker ovšem své zvyky během vztahu s Taylor výrazně omezil s odkazem na svou ‚královnu‘.

Fanynky například nedávno zklamal, když na jednom z jeho koncertů, kde byla Swift přítomna, prohlásil: „Před Taylor Swift se s nikým nelíbám, mějte trochu respekt. Před královnou se to nedělá.“ V Dánsku se ale ovšem zřejmě neudržel...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám