Hlavní obsah
Článek

Herečka Denisa Pfauserová (35) odpočítává dny do porodu. Se svým přítelem Martinem už brzy na světě přivítá prvorozenou dceru. Na svůj porod se celkem pečlivě připravuje, a jak se svěřila, dokonce se na něj těší.

„Je to za 14 dnů, už mám vše pořízené, teď dožehlit oblečky,“ prozradila Super.cz herečka. „Doporučuji kurzy obecně i ten svůj. Porod je krásný, dozvěděla jsem se spoustu cenných informací, které kdybych nevěděla, tak bych se bála, ale teď můžu říct, že se na svůj porod těším,“ řekla nám herečka, která se objevila na tiskové konferenci letošního ročníku soutěže Muž roku.

„Já se ráda poměřuji jenom sama se sebou, ať už je to praktikování jógy, nebo když jsem šla Svatojakubskou pouť do Santiaga, ráda si poměřuji svoje cíle, ale soutěživý typ nejsem,“ řekla herečka, která je ambasadorkou soutěžícího s číslem sedm.

Jen pár dnů před porodem herečka stále cvičí, a dokonce běhá, i to by jí mělo pomoci ke snazšímu porodu. „Je to tak, cvičím jógu a dosud pořád běhám 5 kilometrů, musím si hlídat tepovku do 140, je to lehčí běhání a prý by díky tomu měl být porod snazší, rychlejší a méně bolestivý, tak uvidíme, pak vám dám vědět,“ dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám