Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavními hvězdami Hlasu ČeskoSlovenska jsou samozřejmě soutěžící, o tom žádná. Ovšem co se outfitů týče, na plné čáře vede koučka Dara Rolins (51). Poté, co nedávno oblékla velmi odvážný top, který při jednom neopatrném pohybu odhalil i to, co zpěvačka původně nezamýšlela, tentokrát předvedla styling, v němž vypadala jako sexy mořská panna.

Flitry pošitý blyštivý top, který končil těsně pod pupíkem, a k tomu volné modré kalhoty, to byla kombinace, v níž zpěvačka doslova zářila. Celý outfit doladila nejen stylovým účesem a líčením, ale i úsměvem na tváři, který byl možná zapříčiněný i tím, že v případu nehody, kterou Dara způsobila, se objevily nové skutečnosti, jež hovoří v její prospěch.

Rolins však nebyla jediná, kdo zvolil podobný obleček. Zářivými róbami se blýskly také například Markéta Poulíčková z týmu Pepy Vojtka, která navíc předvedla účes a líčení ve stylu Marylin Monroe, nebo éterická blondýnka Ivanna Bagová, jejímž koučem je Michal David. Mrkněte do fotogalerie, jak jim to slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám