Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Katie Price na sociální síť přidala fotku se svým psem, společně se srdceryvným popiskem o jeho úmrtí. Na tom by nebylo nic divného, kdyby modelce neumírala zvířata ve větším počtu, a nevznikla dokonce petice proto tomu, aby je mohla chovat.

Katie Price má možná už největší prsa v Británii a pravidelně je ukazuje. Další a další plastiky ale bohužel nejsou tím jediným, čím se někdejší glamour modelka „proslavila“. Už léta se totiž mluví o tom, že byť je milovnicí zvířat, umírají u ní doma domácí mazlíčci ve větším počtu buď za záhadných okolností, u psů je pak většinou na vině srážka autem.

„Za posledních pět let zemřelo kvůli nedostatku péče více zvířat. Koně, psi, kočky, ještěrky, ježci. Nejde o jedinou rodinnou tragédii. V domě Katie Price je to běžná věc,“ napsal milovník zvířat, který petici vystavil na stránkách change.org už v roce 2020. K dnešnímu dni má sice přes 30 tisíc podpisů, u modelky doma se toho ale moc nezměnilo.

Loni v listopadu zemřelo štěně pomeraniana, které prý uteklo z domu a bylo sraženo autem. A teď Katie přišla o dalšího psa jménem Blade, kterému prý byly asi tři nebo čtyři roky. Veterináři ze spolku Grove Lodge Veterinary Group dnes upozornili na to, že našli mrtvého psa bez mikročipu, ale zato s hnědým obojkem Louis Vuitton.

„Slova nemohou vyjádřit lítost nad ztrátou mého nejlepšího přítele a ochránce, který dnes odešel,“ napsala modelka na sociální síť. Kromě projevené soustrasti se ale pod příspěvkem objevilo i dost hanlivých komentářů.

Modelce zemřel další pes.

„Kolik zvířat ještě zemře v tomhle domě, když se mohou toulat po silnicích, aby je něco srazilo, to je zanedbávání,“ zněl jeden hlas. „Kolik dalších zvířat musí ve vaší péči zemřít, aby vás nenechali je vlastnit?“ ptá se další. „Kdybych byl tebou, tak nezveřejňuji příspěvky, jak ti umírají zvířata,“ přidává se další. „Proboha vemte už jí všechna ta zvířata,“ prosí jiný hlas. Katie v současné době vlastní podle dostupných informací ještě čtyři čivavy, tak nezbývá než doufat, že o podobném incidentu delší dobu neuslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám