Hlavní obsah
Článek

Zahraniční média už pár týdnů spekulují nad tím, že jsou si zpěvačka Shakira (47) a sedminásobný šampion Formule 1 Lewis Hamilton blíž, než by se mohlo zdát. Kolují dokonce zvěsti o jejich románku. Shakira nyní tyto prozatím ničím nepodložené domněnky podpořila o víkendu, kdy se opět účastnila závodu vozů Formule 1 ve Španělsku.

Před měsícem se před závodem F1 objevila zpěvačka Shakira na okruhu v Miami, kde doslova učarovala rovněž přítomnému Tomu Cruisovi. Ten okamžitě vyslal jasné signály o svém zájmu o hudební divu a prohlašoval, že mezi nimi zafungovala chemie, zpěvačka jej ale údajně se vší slušností odmítla. Pár dní poté byla ovšem viděna, jak se přidala k Lewisi Hamiltonovi a jeho přátelům na projížďku motorovým člunem...

Tentokrát se usměvavá Shakira objevila na tribuně v pestrobarevné halence a ve společnosti ještě dalších několika lidí se výborně bavila. Fanoušci na její údajný románek s Hamiltonem reagují rozdílně. Jedni jí fandí a po rozchodu s nevěrným partnerem Gerardem Piquém jí opět přejí lásku, ale druzí případný vztah nevidí příliš perspektivně, a dokonce spekulují, zda zpěvačku nečeká podobný osud jako s Piquém.

Pravdou zůstává, že Hamilton byl po rozchodu s letitou partnerkou Nicole Scherzinger, s níž šli definitivně od sebe před osmi lety, spojován s kdekým. Povětšinou šlo o modelky, ale v jeho sítích uvízly například i takové 'ryby' jako Kendall Jenner, Rita Ora, Rihanna, Winnie Harlow, Nicki Minaj či údajně i Petra Němcová. Jeho posledním úlovkem má být Juliana Nalú, která pro změnu koncem loňského roku randila s Kanyem Westem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám