Hlavní obsah
Článek

Chloe Ferry (28) se proslavila v několika anglických televizních pořadech. A teď ze své slávy těží tak, že svým čtyřem a půl milionům fanoušků často ukazuje své ženské křivky. Ty teď vystavila i na dovolené ve Španělsku.

Chloe Ferry se narodila v Newcastlu a do povědomí diváků se dostala hlavně díky roli v reality show Geordie Shore a také účastí v jedné sérii Big Brothera. Chloe neváhala a využila svoji „slávu“ k tomu, aby získala mnoho fanoušků na sociální síti a otevřela si také vlastní internetový obchod s kosmetikou. Chloe se netají tím, že si ke svým současným tvarům dopomohla díky mnohým úpravám. Deník Mirror v minulosti psal o třech operacích prsou, dvou operacích nosu, výplni rtů, botoxu a zvětšení pozadí.

A právě to Chloe ukázala v celé kráse na dovolené ve Španělsku, kam odcestovala s maminkou před jejími šedesátými narozeninami. K bazénu si podnikatelka vzala titěrné černé plavky, jejichž spodní díl toho moc nezakryl vepředu a díky třem šňůrkám už vůbec ne vzadu. Chloe tak vystavila na odiv i celé své tetování na hýždích, které jí určitě dopomohly k velkému množství sledujících. A to hvězdička před časem šokovala prohlášením, že si ve skutečnosti nevěří a před zveřejněním každé ze svých fotek dlouho přemýšlí o tom, jestli na ní vypadá pěkně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám