Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá britská herečka Danniella Westbrook (49) pokračuje v rekonvalescenci po několika zákrocích na klinice plastické chirurgie v Turecku. Někdejší hvězda seriálu EastEnders chytá bronz na pláži v Portugalsku, kde ji fotografové zastihli, jak si dopřává relax v bikinách. Za horní díl plavek si mezi ňadra dokonce zastrčila plechovku se slazeným nápojem.

Westbrook podstoupila zákrok v oblasti obličeje a pochvaluje si, že jí ho v Turecku zachránili. Svou tvář ale i po zákroku vystavuje slunci, což kvůli hojení není úplně dobrý nápad.

Westbrook kromě plastiky nosu podstoupila také úpravu břicha a zákroky v oblasti brady a čelisti. Herečka je od dob své největší slávy v seriálu EastEnders známá především díky účinkování v britských reality show, jako je například Celebrity Big Brother nebo Dancing on Ice.

Na jejím životě se ale dost negativně podepsaly drogy. Kvůli šňupání kokainu prakticky přišla o nosní přepážku, bojovala také s celou řadou psychických problémů. Nyní doufá, že je vše na dobré cestě, byť po plastikách zdaleka nevypadá tak skvěle, jak by si ona sama určitě představovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám