Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že po krátké dovolené v Portugalsku společně mladí milenci Tatiana Vilhelmová (32) a Vojta Dyk (25) hned tak někam nevyrazí. "Začínám zkoušet roli Kateřiny ve Zkrocení zlé ženy. S tímhle představením strávím celé léto," řekla Super.cz Vilhelmová.

Herečka, která se narozdíl od partnera na dovolené alespoň trochu opálila, už začala každé dopoledne pilně zkoušet svou novou roli pro prestižní Shakesperaovské slavnosti. "Premiéra nás čeká už v červnu. Pak budu hrát téměř každý den," prozradila.

Vojtu ani svou rodinu prý ale neošidí. "Budu si užívat volných dnů a pracovat budu jen večer. Kvůli Zkrocení zlé ženy ani netočím žádný film, takže nějaký čas mi snad přeci jen zbude," upřesnila Tatiana na křtu audioknihy Skladatelka voňavého prádla autorky Martiny Formanové.

Tatiana tuto knihu namluvila: "Měla jsem tu knížku doma. Dostala jsem ji od režisérky Andrey Sedláčkové. Teprve s touhle nabídkou jsem si ji přečetla. Něchtěla bych, aby z mých úst zaznělo, že je někdo blázen. Ani bych si nepřála číst slova, která špiní někoho, kdo si to podle mě nezaslouží," uvedla matka dvou synů, která nedávno opustila manžela kvůli mladšímu kolegovi.

Přesto byla zaražená, do jaké míry se Formanová otevřela. "Připadalo mi, jako bych ji špehovala klíčovou dírkou. Soukromí je soukromí. Proto se tak jmenuje a nikomu do toho nic není. Ale když se někdo otevře, jsou z toho úžasné knihy a hry," dodala herečka. To, že by se čtenáři dočkali její vlastní intimní zpovědi, zatím kategoricky vylučuje: "Já nejsem spisovatelka a ani tyhle ambice nemám."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám