Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dobou nebylo o zpěvačce Lady Gaga (38) příliš slyšet a i ona dokázala, že umí zvolnit tempo. O víkendu však odstartovala své turné Born This Way po Asii a na Tchaj-wanu se dočkala vřelého přijetí tisíců fanoušků. Její koncert v Tchaj-peji byl opět plný sexy kostýmů, světelných efektů i šokujících rekvizit.

Americká popová zpěvačka přiletěla na Tchaj-wan ve středu, kde následující dva dny koncertovala. Fanoušky uvítala v pastelově zelených dlouhých šatech, které byly svým střihem na výraznou umělkyni až nezvykle usedlé. Na koncertě pak nechyběla nová a tentokrát látková verze jejího slavného masového kostýmu, dovádění na motorce nebo kostýmy vhodné spíš pro dominy.

V kreslené variantě se pak Gaga objevila ve finálové řadě seriálu Simpsonovi. Tam nemohly chybět její boty na vysokých platformách a samozřejmě originál jejího masového kostýmu, v němž přišla před dvěma lety na předávání cen MTV Video Music Awards.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám