Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto už je za dveřmi a každý rodič začíná pomalu plánovat, co podnikne se svými ratolestmi během letních prázdnin. Jasno má i herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (44). Fotek v bikinách u moře se u ní ale nedočkáme.

„Na to vůbec nejsem, na to mě neužije, já to moc nemusím,“ svěřila se Super.cz herečka s tím, že k moři by vyrazila, jen kdyby se jejím synům opravdu chtělo. Pro Matyáše a Adama už má naplánovaný zcela jiný program.

„S dětmi proplujeme všemožnými hrady a zámky, protože točím pohádku. Oni mě nikdy neviděli v pohádce, slyšeli mě jako Mavis v Hotelu Transylvánie, ale já jim nepouštím věci se sebou, jsem radši když jsou se mnou na těch hradech, aby trochu zažili genius loci,“ prozradila nám Lucie, kterou jsme potkali na čtené zkoušce nového hudebního představení Zapomeňte na Shakespeara.

Léto tak prožije Lucie Vondráčková především nad učením nových textů. „Mám hlavně činoherní věci a filmové, budu pořád naložená v textech, což já zbožňuji,“ prozradila Lucie Vondráčková, která je ze spolupráce s Jankem Ledeckým, který představení režíruje, nadšená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám