Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatická britská zpěvačka Sian Evans je se svou kapelou Kosheen v České republice. Mají za sebou sobotní koncert v pražských Riegrových sadech, kde jsme se s nimi sešli a pro velký zájem tu vystoupí ještě jednou, tento týden ve středu, tedy 7. 6. Sian si naši zemi velmi oblíbila.

„Umím říct česky 'děkuji' a 'miluju tě, miláčku',“ smála se zpěvačka během rozhovoru pro Super.cz. Co ji na naší zemi nejvíce okouzlilo, je kuchyně a muži. „Znám české jídlo. Je úžasné, hlavně v průběhu zimních měsíců. Knedlík, maso, svíčková a guláš,“ překvapila nás Sian svou znalostí.

A co se zpěvačce nejvíce líbí na českých mužích? „Jsou velmi krásní. Jsou vysocí, naši velšští muži jsou menší, sorry Velšané. Češi jsou urostlí, líbí se mi. Ale musím říct, že i ženy tu máte krásné,“ smála se Sian během exkluzivního rozhovoru pro Super.cz.

Dnes již legendární kapela Kosheen vznikla na konci 90. let. Její netradiční název je odvozen ze jména jednoho z největších indiánských náčelníků kmene Apačů Cochise.

Druhý koncert v Praze není jediným v Česku, který kapela chystá. Už vystoupili v Ostravě, dnes večer roztančí Brno a českou koncertní šňůru ukončí v pátek 9. 6. v Plzni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám