Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozešla se Megan Fox (37) definitivně s Machinem Gunem Kellym (34)? Poslední zpěvaččiny kroky napovídají tomu, že se v jejím životě rozhodně něco děje. Naposledy si smazala všechny fotky na své sociální síti a teď fanoušky nažhavila opravdu detailním pohledem na své křivky.

Krize americké herečky a modelky a rappera se řeší už několik měsíců. Vše odstartoval Meganin instagramový příspěvek z poloviny února, kdy hovořila o zradě. Pak se začalo spekulovat o nevěře Kellyho se svou kytaristkou a následně se podle informací zahraničních médií měli partneři odloučit, aby se nedávno zase dali dohromady. Na společenské akci, kam herečka svého partnera před pár dny doprovodila, ale nevypadala příliš šťastně.

A teď se kolečko spekulací rozjíždí dál. Megan si totiž na sociální síť umístila dvě fotografie v černých plavkách, z nichž hned ta první je velmi odvážná a dalo by se pomyslet i na možnou pomstu svému milému, kterému už toto tělo nepatří. Megan si vyfotila jen svá ňadra, břicho a klín velmi zblízka a na fotografii nepoužila retuš, což fanoušci náležitě ocenili. Zároveň ale začali spekulovat právě o tom, jestli nové fotky znamenají novou etapu v hereččině životě. Tak snad Megan přidá v dalších dnech i další indície, které současnou situaci s jejím nedávno ještě velmi milovaným partnerem osvětlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám