Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) přivedla na svět dceru Rozárku před necelými dvěma měsíci a stala se tak trojnásobnou maminkou.

Všechny mámy ví, jak náročná je péče kolem dětí. O čemž Agáta čas od času otevřeně mluví i se svými "holčičkami", neboli sledujícími na sociální síti, které obdivují, jakou má partnerka Jaromíra Soukupa (55) stále energii. Načež jim influencerka odpověděla, že by si přála víc odpočívat. „Měla bych víc odpočívat, chci se snažit, ale se třemi dětmi to úplně nejde,“ svěřila se s úsměvem na instagramovém účtu.

Únava není na Agátě příliš znát ani na snímcích, které pravidelně přidává. „Vrásky z lásky,“ napsala k fotografiím, na kterých vyniká její přirozený zjev bez použití filtrů, bez kterých se v dnešní době málokdo obejde.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých vzkazů. Fanynky se hromadně shodují, že Agátě mateřství skutečně prospívá.

„Ta spokojenost z vás úplně číší. A ten klid a pohoda vás rozzářily. Už žádný filtr, jste nádherná,“ napsala jedna ze sledujících.

„Agáto, vy jste po tom mimču zkrásněla, a hlavně jste zapomněla ‚kačera‘. A takto vám to sluší víc. Už se k němu nevracejte,“ podotkla fanynka.

"Sluší ti to Aguš. Botox po skončení kojení si nedávej, jsi mega krásná,“ vzkázala Agátě jedna z věrných sledujících, které neuniklo, že Agáta během živých vysílání promluvila i o tom, že si chce po ukončení kojení opět dát nějakou tu „včeličku“ do tváře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám